Annonce:


Klager over lån
Når man låner penge, kan det i mange tilfælde komme bag på en, hvad det i virkeligheden koster at tilbagebetale lånet. Det er derfor vigtigt at du ved, hvordan du skal sammenligne de forskellige forbrugslån. Det er vedtaget ved lov at når fx en forretning tilbyder lån, skal lånet kunne sammenlignes med et banklån. Det er derfor et krav, at forretningen altid skal oplyse ÅOP, som betyder årlige omkostninger i procent.

Hvis du er utilfreds med dit pengeinstitut, skal du først klage til banken. Hvis det ikke hjælper, kan du klage til Pengeinstitutankenævnet, der behandler klager af økonomisk betydning. Det koster et gebyr på 150 kroner at klage.

Hvis lånet knytter sig til et varekøb, skal du klage til Forbrugerklagenævnet.

Du er nødt til at gå rettens vej, hvis finansieringsselskabet ikke er knyttet til en bank, eller hvis forbrugslånet ikke er optaget i forbindelse med, at du har købt en vare.

Pengeinstitutankenævnet
Amaliegade 8 B1022København K
Tlf: 35436333
Fax: 35437104
Telefontid:ma-fr 9.30-12.30

Forbrugerklagenævnet
Amagerfælledvej 56
2300København S
Tlf: 70131330
Fax: 32669100

Kategorier på sider:

Debitors forpligtelser Undgå at blive registreret som dårlig betaler AaOP Kreditor Kreditkort Kampagnetilbud Kassekredit Lån og Kredit Realkreditlån Klager over lån Kaution Debitor Kreditkort diverse
 
 
 Du er her: DKN - Lån DKN - - Hvad er DKN en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.