Annonce:


Kaution
Kaution er en sikkerhedsform, der er karakteristisk ved, at en person, fysisk eller juridisk, går ind og garanterer en anden persons betaling overfor kreditor. Kautionisten indestår altså for, at debitors forpligtelse overfor kreditor opfyldes, således at hvis debitor ikke selv betaler kreditor, så gør kautionisten.

Kaution er ikke en aftale i sædvanlig forstand, idet den kun kræver et løfte fra kautionisten, ikke en accept fra kreditor. Da der ikke herhjemme findes en kautionslov, er det aftalelovens bestemmelser, der i hovedsagen regulerer området. Følgelig bindes kautionisten af sit løfte fra kundskabsøjeblikket hos kreditor.

Det egentlige skyldforhold er mellem banken og hovedmanden, mens kautionisten kun har lovet at træde til og inddække hovedmandens forpligtelse, hvis han selv svigter denne.

Kategorier på sider:

Klager over lån Kassekredit Kreditor AaOP Kreditkort Realkreditlån Debitors forpligtelser Kreditkort diverse Debitor Kampagnetilbud Lån og Kredit Undgå at blive registreret som dårlig betaler Kaution
 
 
 Du er her: DKN - Lån DKN - - Hvad er DKN en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.